top of page

IMPRESSUM / IMPRINT:

INTER-Wood ApS

Korsvej 10

DK-6100 Haderslev

Tlf: +45 29 38 07 45

E-mail:   info@interwood.dk
Internet: www.interwood.dk

Adm. direktør:  Rainer Volkmann

CVR nr.  39543214

VAT Nr.  DK39543214

DISCLAIMER:

 

Personlige oplysninger


Alle brugerdata bliver behandlet fortroligt, og er kun tilgængelige for dig og de betroede medarbejdere hos INTER-Wood ApS. INTER-Wood ApS videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjemand. Enhver undtagelse herfra kan, og vil, kun ske med din personlige accept. De personlige oplysninger vil blive anvendt til at opretholde funktionen af INTER-Wood ApS, til kundeadministration, markedsundersøgelser og reklameinformationer, i det omfang dette er lovligt. 

 

Ansvarsfraskrivelse
 

INTER-Wood ApS garanterer ikke for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af materialet eller pålideligheden af råd, udsagn eller andre oplysninger, der vises eller gøres tilgængelig gennem interwood.dk. Alle de oplysninger, der præsenteres på interwood.dk, er kun til generel orientering. INTER-Wood ApS er ikke erstatningsansvarlig for tab ved udnyttelse af de ydelser, der stilles til rådighed på interwood.dk, hvis tabet skyldes forhold, som er uden for INTER-Wood ApS kontrol. Dette kan for eksempel være:

  • Nedbrud i og/eller svigtende adgang til IT-systemer eller ødelæggelse/beskadigelser af data i disse systemer, der kan henføres til nedennævnte begivenheder, uanset at det er INTER-Wood ApS, der står for driften af systemerne.

INTER-Wood ApS er ikke ansvarlig  for indhold på hjemmesider, som er linked til INTER-Woods hjemmeside.

bottom of page